A rendszer rövid ismertetése …

 

A SMARTMASTER rendszer egy modulokból felépülő adatbázis alapú online facility management szoftver (webes alkalmazás), mely alkalmas vagyonkezelők, épületüzemeltetők, pénzintézetek, önkormányzatok, kis és középvállalkozások elektronikus dokumentumkezelésére, ingatlanok üzemeltetésére, hibabejelentések kezelésére, belső kommunikációra (hírlevél és fórum), közüemi mérőórák fogyasztásainak rögzítésére, ismétlődő feladatok kezelésére, készletek nyilvántartására, rendelések lebonyolítására, projektkezelésre és a napi működéssel kapcsolatos egyedi nyilvántartások vezetésére. A rendszer fejlesztésénél elsődleges szempont volt az egyszerű kezelhetőség, felhasználóbarát felület, számítógépekre és okos telefonokra való optimalizálás, illetve a gyors és hatékony ügyintézési folyamatok alkalmazása. A különböző területek felelősei egyedileg beállíthatók a jogosultsági rendszer használatával (ügyintézők, karbantartók, középvezetők, facility managerek, felsővezetők és projekt managerek).

 

A rendszer használatának nagy előnye a teljes körű integráltság, mely a földrajzilag távol eső egységek működését segíti az interneten keresztül. A különböző modulokba rögzített adatok minden esetben adatbázisokba kerülnek, melyek garantálják a gyors rögzítést és lekérdezést, illetve a közös törzsadatok csökkentik az adminisztrációra szánt időt. Az alkalmazásban elérhető 11 db üzleti modul (üzemeltetés, service, óraállás, dokumentum, feladatkezelő, dosszié, rendelés, kifizetés, készlet, fórum és hírlevél modulok) és 5 db törzsadat modul (partnerek, felhasználók, lokációk, szolgáltatók és berendezések). A SMARTMASTER rendszert bérleti konstrukcióban kínáljuk az Ügyfeleink részére. A bérleti konstrukcióból adódóan nincs több százezer forint szervervásárlási és üzemeltetési költség, illetve speciális szoftver és licence díjak. A szolgáltatási díjunk tartalmazza a szoftver használatát és a futtatáshoz szükséges szerver kapacitást.

 

A lentiekben részletesen ismertetjük a modulok működését, a feltöltött képernyőképeken bemutatjuk a modulok menüpontjait, illetve letöltheti és elolvashatja a részletes felhasználói kézikönyveket. Köszönjük, hogy időt szakít az alkalmazásunk megismerésére, mely használata a jövőbeni munkáját nagymértékben megkönnyítheti. További kérdések esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a kapcsolati űrlap kitöltését, illetve közvetlen telefonos megkeresés esetén.